Kjærlighet sprer seg

Jeg liker å se kjærligheten mellom to mennesker som en del av en større og mer omfattende kjærlighet, og tenke at NÅ øker mengden kjærlighet i verden bittelitt! Når man har kommet dit i livet at man virkelig kan elske en annen, har man ofte lært å elske seg selv. Og når man kjenner at man har mye kjærlighet i livet sitt, er det lettere å dele kjærligheten med enda flere, og være kjærlig i sitt møte med verden.

Jeg syns det er jævlig mye moderne, mainstream politikk og ideologi som er totalt ribba for kjærlighet til planeten og alt som lever her for tida. Og, sånn jeg ser det er kjærlighet redningen vår! Vi bør alle jobbe for å styrke vår egen og andres evne til å elske, og føle empati og omsorg som favner vidt og strekker seg langt: som ikke begrenser seg til nabolaget og egen art, men som inkluderer den andre siden av kloden og naturen, om vi skal ha en sjans! Er det noe vi trenger mer av i vår epoke så er det forståelse for akkurat det!

Screenshot 2019-02-20 at 13.28.00.png
Pia von Hirsch