Til hverdagens såre tårer!

public.jpeg

Dette magiske øyeblikket vil jeg dedikere til alle hverdagens såre tårer, herjende hormoner, søvnløse netter, skrikende småtroll, knuter i magen, tettpakka timeplaner, uro, usikkerhet, utilstrekkelighet, iskalde kaffekopper, moste hjerner, unødvendige diskusjoner, rødsprengte øyne, tvil, sinte stemmer, bakterieinfiserte støvansamlinger, skamrøde kinn, vonde krangler, strukne fjes, sprukne lepper, sultne mager, sarte egoer, tårn med skittentøy, svimle hoder, stikkende men utrygge blikk, brennende pupper, desperate rop, kaotiske situasjoner, jamrende underliv, strekkmerker, hårløse ammehoder, lekkende bæsjebleier, hektiske utvekslinger. De aller fleste opplever det som omveltende å få barn. Uante mengder kjærlighet, magi og mening til tross. Og innimellom er eneste fungerende mantra «alt er midlertidig, alt er kontekstuelt, det er ikke deg eller dere som er feil, og du skal bare overleve dagen uten å ta viktige valg» 🌼 Er over et halvt år siden min andre fødsel, og syns endelig at jeg virkelig begynner å kjenne igjen meg selv. Der er du ja, på ekte. Og enda godt er det, for vi har minst tyve år med prøvelser og mirakler foran oss. Let’s get cracking!

______

#hverdagsliv #levelivet #lidelse #motgang #utfordringer #samliv #relasjoner #psykiskhelse #forebygging #barsel #fjerdetrimester #mammalivet #pappaliv #småbarnsliv

Pia von Hirsch